2019-05-15 10:21:01• hírek • Bede Emőke

Szakmai találkozóra várja a szatmári vállalkozókat a Metamob

Románia piacvezető szalagfűrész- és gatterlapgyártó cége, a szatmárnémeti Metamob egy különleges eseménnyel készül a helyi cégvezetők számára: a május 16-i workshop során a résztvevők egy, az utóbbi időben egyre népszerűbb vállalatirányítási elméletet, a korlátok elméletét (theory of constrains - TOC) ismerhetik meg egy külföldi szakember előadásának köszönhetően.

Mint megtudtuk, a Metamob már korábban megismerte a korlátok elméletét, és gyakorlatba is ültette azt. Az ebből fakadó sikereket látva a vállalat úgy gondolta, a tudást jó volna továbbadni a többi szatmári cégnek, hogy ők is felgyorsíthassák szakmai és gazdasági fejlődésüket, erre pedig a legjobb módszer egy szakmai találkozó, vagy divatosabb szóval élve, egy workshop szervezése lenne. A tervek május 16-án valósággá válnak, ugyanis a Metamob szatmárnémeti székhelyén sor kerül a régóta tervezett közös fejtágítóra.


A csütörtöki program 14 órakor a vendégek fogadásával fog elrajtolni, majd 14:30-kor Nerius Jasinavicius ismerteti meg a korlátok elméletével a jelenlevőket. „A bevétel befektetés nélküli megduplázása egy év alatt. Fantázia vagy valóság?” című előadás ismertetőjéből kiderül: ma már nem a „túlélésre” kell törekednie egy cégnek, hanem arra, hogy profitját folyamatosan növelje, és a piac egyre meghatározóbb tagjává váljon. Ennek érdekében mindenképp szert kell tenni olyan versenyelőnyökre, melyeknek köszönhetően az illető cég kiemelkedhet a konkurens vállalatok közül. Hogy miként lehet ezt elérni? Nos, épp erről fog szólni Nerius Jasinavicius előadása és az általa bemutatott korlátok elmélete.


Nerius Jasinavicius
 

A nap másik előadását pedig Hutton István, a Metamob vezérigazgatója fogja tartani 16 órától. Ő bemutatója során arról fog a jelenlevőknek beszélni, miként lehet számottevő termelékenységi növekedést elérni befektetések nélkül. A workshop zárásaként a résztvevők 16:30-tól egy telephely-látogatáson vehetnek részt.


A Metamob által szervezett workshop-ra nagy szeretettel várják mindazon vállalkozókat, akiket foglalkoztat az általuk irányított üzlet hatékony fejlesztése. A részvételi díj 150 lej, viszont a Német-Román Gazdasági Egyesület és a Kisiparosok Kamarája tagjainak mindössze 100 lejért vehetnek részt az említett szakmai találkozón. Az eseményre regisztrálni ide kattintva lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: